Poštovani čitaoci, potrošači i ljubitelji ekološki prihvatljivog načina života,

Tim onlajn izdanja prirodne estetike u nezi tela Zdravlje-Casopis vas obaveštava da vam ostajemo na raspolaganju. Epidemiološka situacija izazvana ulaskom korona virusa na teritoriju Srbije naterala je svakog od nas da ponovo otkrije udobnost doma. Život je pun iznenađenja. Niko ne obećava da će im uvek biti prijatno.

S druge strane, naša slobodna volja nam omogućava da ispunimo red narodne mudrosti. I kaže da kada ti život donese limun, napravi sebi limunadu. Mnogo puta smo isticali skrivenu isceliteljsku moć limuna!

Bez panike, #ostanitekodkuće, redovno perite ruke i održavajte higijenu u svom domu! Kada izlazite, uvek nosite zaštitnu masku. Propisi Ministarstva zdravlja postoje da bi nam pomogli da se zaštitimo od COVID-19 i brže okončamo pandemiju!

I mi smo tu! Sigurno se pitate, kako se tačno prilagođavamo promenjenoj stvarnosti?

Zdravlje-Casopis – Uvek vam na raspolaganju, jer smo zajedno jači i moderniji!

Urednički tim Zdravlje-Casopis takođe uživa većinu vremena kod kuće. U potpunosti smo prešli na režim kućne kancelarije nedelju dana pre nego što je proglašeno vanredno stanje. Sa prvim poznatim slučajevima COVID-19 odlučili smo da donesemo odgovornu odluku i da ne ugrožavamo živote i zdravlje naših bližnjih i kolega. Ovo je jedan od kvaliteta na koji su članovi našeg tima izuzetno ponosni – sposobnost brzog i lakog prilagođavanja promenama. Fleksibilni smo i otporni i nastavljamo da radimo punom parom za vas!

Upravo na taj način se mi, čitaoci, staramo da vas u potpunosti informišemo o kvalitetu biokozmetičkih proizvoda. I, takođe, za prirodne metode za ulepšavanje i povećanje imuniteta u pandemiji.

  • Stalno pratimo tokove vesti na terenu, čitamo i informišemo za vas. Ovo se odnosi na naše recenzije proizvoda i eseje, kao i na situaciju sa širenjem korona virusa širom sveta i kod nas i načine da se lakše nosimo sa situacijom.
  • Trudimo se da vam skrenemo pažnju na razne radoznale i zanimljive teme. Ne samo da bi vam vreme kod kuće bilo zabavnije. Ali i da vas obavestimo kako da na prirodan način nastavite da održavate svoj lični stil, zdravlje i estetiku. Zato smo među prvima u domovini objavili članke o dezinfekcionim sredstvima i maskama za lice.
  • Pažljivo pratimo vaše komentare, mišljenja i kritike na stranici onlajn časopisa za prirodni stil i ličnu estetiku Zdravlje-Casopis. Uzimamo u obzir svaki važan utisak ili preporuku koju nam pošaljete. Želimo da očuvamo vaše povratne informacije!

Svet – ovo smo mi, život počinje sa nama, a ne na ulici!

Niko se ne oseća posebno srećno i optimistično gledajući prazne ulice napolju. Ali uvereni smo da će se ljudi na njima uskoro vratiti. Jer život je neodoljiva vitalna sila koja šiklja i teče iz pojedinca! A dobro mora pobediti po svaku cenu!

Zato uživajte u kvalitetnijem vremenu sa svojim najmilijima. Ne zaboravite na sve hobije za koje još uvek nemate dovoljno sati. Prestanite da brojite minute i iskoristite ih!

Uvek smo tu za vas,

Zdravlje-Casopis tim!