Zdravo + Divno (prirodno) = Misija moguća!

Mi smo grupa bliskih prijatelja i istaknutih profesionalaca u svojim oblastima delovanja. Odlučili smo da udružimo naše napore i iskustvo kako bismo razvili ovu onlajn platformu i digitalno izdanje prirodnih metoda za postizanje harmonije između unutrašnjeg i spoljašnjeg ja.

Našu informacionu platformu nazvali smo Zdravlje-Casopis. Njegova svrha je da korisnicima i korisnicima digitalnih usluga pruži korisne informacije. Reč je o prirodnim metodama za održavanje lične estetike i dobrog opšteg stanja tela. Takođe želimo da ljudima omogućimo pristup osnovnim činjenicama o biokozmetici i proizvodima.

Oni se tiču sledećih kategorija ekološki prihvatljivog načina života:

  • Lepota: Održavanje individualnog stila je važno za svaku osobu. Živimo u doba kada društveni mediji vladaju. Ličnost je kultna. To je proizvod koji želimo da svet želi. Zato treba da vodimo računa o dobrom izgledu kože lica i tela, kose i figure.
  • Zdravlje: Kada se naše telo ne oseća zategnuto, naša lepota se to odmah odražava. Moramo naučiti kako da se brinemo o različitim sistemima u našem telu.
  • Uticaj na apetit: Gojaznost je ozbiljan problem koji je direktno opasan po zdravlje. Nisu svi rođeni sa savršenim obimom struka. Ali svako bira kako će jesti i koliko će se kretati.
  • Detoksikacija: Zagađena sredina u velikim gradovima izuzetno negativno utiče na naše opšte stanje. Za to su potrebne blagovremene mere i redovne procedure za potpuno čišćenje organizma i jetre od toksina.
  • Intimnost: Šta bi muškarac bio bez svoje partnerke? A romantične veze među nama ponekad treba zapaliti. Uvek postoji prirodan način da ponovo otkrijemo put jedni prema drugima i da zapalimo ugljevlje strasti.
  • Druge teme o zdravom životu: Ljudsko telo je složen mehanizam u kome svaki sistem i organ igraju ključnu ulogu. Moramo naučiti da razumemo način na koji oni rade. Pogotovo ako želimo da utičemo na njega prirodnim putem.

Prirodna estetika je zajednički cilj!

Zajednički interes koji redakcija Zdravlje-Casopis deli jedni sa drugima je činjenica da smo oduvek verovali majci prirodi i njenim proizvodima. Mogu se koristiti za poboljšanje našeg zdravlja, kondicije i samopoštovanja.

Zato smo odlučili da ovu strast pretvorimo u nešto što može pomoći mnogim drugim ljudima. Među nama ima medicinskih radnika, novinara i biologa. Ali mi smo pre svega ljudi koji ne prestaju da traže prirodne načine da pozitivno utiču na kvalitet života. I želimo da ih podelimo sa vama.

Više od 210 000 posetilaca mesečno✅

Preko 45 000 pratilaca na društvenim mrežama✅

Informacije na 5 jezika, dostupne u preko 30 zemalja✅

Naše vrednosti i principi uključuju:

  • Povremena radoznalost i duh otkrića za sve novo.
  • Temeljno proučavanje svih tema vezanih za prirodne metode ulepšavanja i vođenje uravnoteženog načina života;
  • Lično ispunjenje i opšta sreća, postignuta pažnjom, pažnjom i trudom;

Misija prirodne lepote i stila u modernosti

Mi, tim iza Zdravlje-Casopis, verujemo da je redovna upotreba prirodnih proizvoda najbolja odluka koju možete doneti. Naročito ako želite da održite dobro zdravlje i puni način života. Ovo je važno u vreme kada je tržište bukvalno preplavljeno kozmetikom koja se sastoji uglavnom od hemikalija i veštačkih supstanci.

Stoga je naš glavni cilj da slobodno delimo informacije o biokozmetičkim proizvodima koji su dostupni na mreži. Ovo je naša misija. Posvetite sve svoje vreme i trud u izgradnji ove veb stranice. Verujemo da će vam pomoći da izaberete najbolji izbor za vas.

Nadamo se da smo mi, potrošači, doprineli pronalaženju najprikladnijeg rešenja za vaš problem. Bez obzira na njegovo poreklo i vrstu.

Zato što želimo da budemo deo revolucije koja će život učiniti vrednijim, sadržajnijim i kvalitetnijim. I želimo da to uradimo zajedno!

A evo još nekoliko detalja o nama:

Kata Stanovčić, 32 g. – Glavni urednik i Autor

Kata u naš tim unosi raspoloženje, stil i finoću. Diplomirala je na Fakultetu likovnih umetnosti Univerziteta u Beogradu, smer televizijsko novinarstvo, gde se opredelila za specijalizaciju iz oblasti kulture. Dugi niz godina usavršavala se u raznim medijima u našoj zemlji, najčešće na poslovima urednika i glavnog i odgovornog urednika. Obožava mediteransku kuhinju, a kako se nedavno udala, već sve češće počinje da primenjuje recepte. Voli da posećuje izložbe i koncerte. U njemu živi pravi ljubitelj roka.

LinkedIn

Andrej Drinčić, 28 g. – Urednik „Lepota”, „Zdravlje” i „Uticaj na apetit” i Autor

Andrej je najmlađi član našeg tima. Svakog jutra dolazi sa električnim skuterom i rado se parkira ispred kancelarije. Svi ga obožavaju zbog njegove netipičnosti. Ali ovo ne bi trebalo da vas zbuni, jer je on čovek nauke – njegova prva i najjača ljubav. Dokaz za to je i njegova diploma diplomiranog studenta „Biotehnologije“ na BF Univerziteta u Beogradu. Takođe je radio u Austriji za kompaniju koja posluje u oblasti genetskog inženjeringa. To je savršen primer savršene simbioze između mišićnih vlakana i moždanih ćelija.

LinkedIn

Milana Jeličić, 38 g. – Urednik „Detoksifikacija“, „Intimnost“, „Drugi“ i Autor

Milana je diplomirala knjigu i štampanu grafiku na Nacionalnoj akademiji umetnosti. Dugi niz godina radi u oblasti grafičkog dizajna i kao autor tekstova o zdravom životu. Slobodno vreme posvećuje pravljenju ilustracija i izmišljanju bajki. Voli da putuje i za sebe kaže da mu se vrti u glavi. Bez toga bi naš tim bio manje šaren.

LinkedIn

Neka nas lična estetika vodi zajedno napred!

Ako neko želi da promeni svet, uvek mora prvo da počne od sebe. Samousavršavanje uz pomoć prirodnih metoda i sredstava i lični primer su najbolji načini uticaja.

Hajde da naučimo više o njima i da rastemo zajedno!

Ako želite da saznate više o nama, ili imate pitanja o materijalima i recenzijama proizvoda, možete nas kontaktirati preko stranice Kontakti!

Na našem Blogu možete pronaći korisne informacije i savete za zdraviji i lepši život.

Za vas smo posebno odabrali: