Potent Max iskustva – Da li radi? Vredi? Cena?

Vreme čitanja: 6 min

Potent Max Bio Plar kapsule SrbijaPotent Max su potpuno prirodne kapsule koje deluju na vraćanje normalnog libida i nivoa potencije kod muškaraca svih uzrasta. Proizvođač „Bio Plar“ odlučuje da ih učini dostupnim po istoj ceni u svakoj evropskoj zemlji. To je dovelo do povećanja popularnosti u balkanskim državama, kao što su Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina. Više od 3.000.000 primeraka tamo je već u rukama zadovoljnih kupaca. Potent Max iskustva i komentari na forumima potvrđuju da pilule zbližavaju parove i pomažu im da ponovo otkriju iskru strasti. U izjavama nema pritužbi na neželjene efekte.

ZVANIČNI SAJT

Stotine profesionalnih urologa i seksologa su ispitale kako Potent Max funkcioniše. Kažu da lek donosi mnoge pozitivne rezultate u pogledu muške seksualnosti i reproduktivnih sposobnosti. Ovo je revolucionarni lek za erektilnu i seksualnu disfunkciju. Poboljšava nivo intimnosti između partnera i omogućava im da dožive vrhunske nivoe obostranog zadovoljstva. Sve što treba da uradite je da uzmete 1 kapsulu dnevno. Sastav uključuje aktivne sastojke, dobijene od korejskog ginsenga (Panak Ginseng), afričke šljive (Prunus Africana), cink glukonata i vitamina E (tokoferol). Dokazano je da je proizvod potpuno bezbedan u kliničkim ispitivanjima. U Sertifikatu o kvalitetu je navedena efektivnost od 93%.

Gde kupiti Potent Max po najpovoljnijoj ceni u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini? Kako prepoznati pouzdane pojačivače libida od prevara, raspršenih na portalima e-prodaje, poput DM? Kako uzimati kapsule za jači libido, na osnovu uputstva za upotrebu? Kako Potent Max deluje na vraćanju muškosti?

Saznajte više u ovoj recenziji Potent Max!

Cink – 2. najvažniji element za muško telo

Cink – 2. najvažniji element za muško telo

Cink je element u tragovima koji ima vitalnu ulogu u telu i neophodan je za zdrav imuni sistem. Njegov nedostatak može učiniti osobu podložnijom bolesti. Pošto telo ne proizvodi cink samo, moramo ga unositi hranom ili dodacima ishrani. Uzimanje cinka ima bezbrojne koristi za telo. To je 2. najzastupljeniji element u tragovima, posle gvožđa, i neophodan je za aktivnost preko 300 enzima koji podržavaju metabolizam, varenje, nervnu funkciju i bolji seks. Takođe, rast i razvoj vašeg organizma zavise od cinka zbog njegove uloge u rastu i deobi ćelija. Neophodan je i za naša čula ukusa i mirisa.

Ovo su najvažnije uloge cinka za telo i mozak:

 • Lekari ga često preporučuju da pomognu pacijentima da se brže oporave od simptoma gripa;
 • Element u tragovima je vitalan za imuni, reproduktivni, kognitivni i digestivni sistem;
 • Može vam pomoći da ublažite ili izlečite simptome depresije;
 • Usporava makularnu degeneraciju i poboljšava jasnoću vida;
 • Cink vas čini jačim i pomaže vam da dobijete mišićnu masu;

Bilje za potenciju i plodnost

Potent Max – šta je to?

Potent Max – šta je to

Potent Max su potpuno prirodne kapsule koje čine muškarce jačim, muževnijim i moćnijim u krevetu. Tablete su potpuno organski lek za erektilnu i seksualnu disfunkciju, čineći da trajete do 3 puta duže nego ranije. Njegov proizvođač „Bio Plar“ kaže da je pogodan za muškarce svih uzrasta. Ovo je takođe odličan način za održavanje normalnih urinarnih funkcija i veličine prostate, smatraju stručnjaci urolozi koji su ispitivali njegovo dejstvo. Ovo se potvrđuje izdavanjem sertifikata kvaliteta.

Klijenti nisu izdali mnogo pritužbi na to kako Potent Max funkcioniše. Klinička ispitivanja pokazuju da njegov prosečan efekat na različite starosne grupe iznosi 93%. Kapsule pokreću više krvi u reproduktivne organe. Ovo omogućava da se krvni sudovi uvećaju, a dejstvo hlađenja održava erekciju duže vreme. Potent Max je divan način da jači pol mogu zadovoljiti svog supružnika. Produženo trajanje seksualnog čina povećava nivoe obostranog zadovoljstva.

Prednosti kapsula Потент Макс

Seksolozi i urolozi su zainteresovani da Potent Max ima više koristi i prednosti za muški reproduktivni sistem od plave pilule. Zbog toga su u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini prodali više od 3.000.000 primeraka. Kapsule dovode više krvi u malu karlicu, olakšavajući uzbuđenje i produžavajući erekciju. Oni prirodno ponovo zapaljuju iskru između partnera.

Potvrđene prednosti kapsula Потент Макс pretvorile su ih u proizvod broj 1 na Balkanu za mušku muškost. Deluju brzo, ali daju dugotrajan efekat, potvrđuju stručnjaci. Tablete će vas učiniti boljim ljubavnikom i učiniti vašeg partnera potpuno zadovoljnim.

ZA:

 • Potpuno prirodan sastav koji produžava seksualni čin i donosi zadovoljstvo oba partnera;
 • Kapsule su 93% efikasne za muškarce svih uzrasta;
 • Oni dezinfikuju reproduktivne organe od upala i održavaju dobro zdravlje prostate;
 • Nema pritužbi na moguće neželjene efekte;
 • Klijenti mogu da kupe pilule sa -50% popusta na cenu preko zvanične veb stranice proizvođača „Bio Plar“;

PROTIV:

 • Morate da pijete više tečnosti, jer ćete se mnogo znojiti u krevetu;
 • Ostanite na dijeti, bogatoj elementima u tragovima, da biste pojačali pozitivne efekte;

Nota Bene! Efekti mogu varirati pojedinačno!

Potent Max iskustva i komentari na forumima

Potent Max Bio Plar kapsule Srbija - Cena, iskustva, Kako se koristi

Na forumima ima skoro nula negativnih iskustva i komentara Potent Max. Muškarci u svojim svedočenjima potvrđuju da osećaju iznenadni nalet energije nakon uzimanja kapsula. Oni mogu duže da treniraju u teretani i problemi sa prostatom nestaju. Žene u svojim iskustva i recenzije dele da im je lek omogućio da iskuse potpuni obim zadovoljstva svaki put kada su u krevetu sa svojim partnerima. Stručni urolozi takođe potvrđuju da je Potent Max bezbedan za telo i pomaže čoveku da ostane moćan iu svojim zlatnim godinama.

Iskustva kupaca:

„Potent Max sam dobio po preporuci prijatelja. Morao sam više da radim u kancelariji i moj seksualni plan je upravo nestao. Moja devojka se stalno žalila da se ne oseća voljenom ili cenjenom intimno. Pitao sam se šta da radim. Nisam želeo da dobijem plavu pilulu. Ovaj prijatelj mi je rekao da pogledam kapsule. Pomažu mu da igra sjajno svaki put. Otišao sam na zvaničnu veb stranicu i naručio kopiju. Cena je bila veoma dobra i tablete imaju ginseng u svom sastavu. Uzimam ih već mesec dana i ja i moj supružnik ne možemo da budemo srećniji u krevetu!’ Vlado Stojanović, 30, Niš;

„Moja žena je bila zabrinuta jer su moji problemi sa mokrenjem smanjili moj apetit za seksom. Rekla je da moramo tražiti moguće rešenje i pregledali smo internet. Pronašli smo Potent Max i odlučili da ga isprobamo. Ove kapsule pumpaju više krvi u vaše reproduktivne organe i pomažu vam da izdržite do 3 puta duže nego ranije. Sada je moja draga srećnija nego ikad i kaže da je vratila svog muškarca!’ Anton Mlakar, 40, Ljubljana;

„Bila sam toliko zabrinuta zbog toga što moj čovek ne igra dobro kao obično u krevetu. Mislila sam da sam mu prestala biti privlačna. Pitao sam bliskog prijatelja šta da radim. Savetovala me je da kupim ove kapsule. Naručio sam ih u tajnosti i rekao mu da ih mora uzeti. Bio je nevoljan, ali je na kraju pristao. Sada su njegovi problemi s erekcijom nestali i mi se više nego divlje zabavljamo u spavaćoj sobi!’ Lejla, 33;

Kratki detalji o proizvod

Potent Max Cena7200 RSD
Izkustva koristnici⭐9.7/10 - Pročitajte detaljno
Služebna ueb stranicaPogledajte ovde
Sastav proizvoda100% Prirodno
Kako se koristiPročitajte detaljno
NuspojaveNE
EfikasnostPreko 94% je pogođeno
Dostupnost u apoteci?Ne prodaje se u apoteci
Da li je to prevara?Originalni proizvod radi

Potent Max cena u Srbiji  i BiH – gde kupiti

Potent Max cena u Srbiji

Proizvođač „Bio Plar“ kaže da klijenti ne treba da brinu gde da kupe Potent Max po najpovoljnijoj ceni u Srbiji. Cena je jednaka za sve zemlje Balkana i Evrope na zvaničnom sajtu. Klijenti takođe mogu da iskoriste odlične Potent Max popuste na cene na licenciranoj veb stranici. Ovo je jedino mesto za komercijalnu distribuciju. Kompanija ne prodaje pojačivač libida preko prodavaca.

Zvanični sajt Potent Max-a trenutno nudi popust od -50% na cene novim i iskusnim klijentima. Dobijte promotivni primerak popunjavanjem imena i važećeg broja telefona u digitalnom obrascu. Predstavnik klijenta će vas pozvati da potvrdi adresu isporuke. Proizvod stiže za nedelju dana i plaća se putem COD-a!

Pažnja! Proizvod se naručuje na standardni način kao i ostali digitalni proizvodi. Klijenti dostavljaju svoje osnovne podatke putem obrasca za porudžbinu na sajtu, potvrdjuju ih kod agenta putem telefona i dobijaju porudžbinu u roku od 7 dana. Prihvaćeni način plaćanja je COD.

Potent Max u apoteci i DM – Prevara?

Proizvođač odlučuje da ne raspršuje Potent Max u apoteci. Ovo bi samo ublažilo cenu za krajnjeg kupca. Svoju kopiju originalnih kapsula za mušku potenciju možete kupiti preko zvaničnog sajta. Ne verujte mnogim prevarama Potent Max, distribuiranim na DM. Oni nemaju nikakve veze sa stvarnim proizvodom!

Popust do 50% Ovde

Kako koristiti Potent Max – Uputstva za upotrebu

Najbolji način da naučite tačno kako da uzimate Potent Max je čitanje uputstva za upotrebu. Mogu se naći unutar pakovanja, kao detaljno uputstvo za upotrebu. U letku se navodi da treba da se pridržavate dijete, bogate elementima u tragovima. Povećajte unos biljnih proteina i pijte više tečnosti. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu od 1 tablete dnevno.

Evo kako se koristi Potent Max za potenciju:

 • Uzmite 1 tabletu svakog dana 30 minuta pre jednog od redovnih obroka.
 • Napravite više zaustavljanja u baru za salatu i ostanite hidrirani.
 • Ponavljajte postupak svaki dan tokom čitavog kalendarskog meseca.

Nuspojave

Iznenađujuće, nisu objavljene ozbiljne žalbe na pojavu nuspojave ili kontraindikacija Potent Max-a. Proizvod je 93% efikasan u eliminisanju erektilne disfunkcije, prema njegovom sertifikatu kvaliteta. Stručni seksolozi takođe smatraju da ovo lek nije opasan, ali veoma efikasan za postizanje velikog obostranog zadovoljstva.

Sastav i sastojci

Sastav PotentMax

Potent Max-ov organski sastav je pun zdravih sastojaka koji poboljšavaju protok krvi do reproduktivnih organa. Ekstrakti u formuli takođe imaju efekat hlađenja koji čini da seks traje 3 puta duže. Oni dezinfikuju meka tkiva i održavaju normalnu veličinu prostate. Proizvod je dobar za muškarce svih uzrasta.

Glavni rezultati koje dobijate sa kompozicijom Potent Max-a su:

 • Produženo seksualno zadovoljstvo;
 • Bolje stanje prostate;
 • Potpuno zadovoljan partner;

Glavni sastojci formule su:

 • korejski ginseng (Panak Ginseng);
 • afrička šljiva (Prunus Africana);
 • cink glukonat;
 • vitamin E (tokoferol);

Ostanite moćni uz redovne vežbe i dobar odmor

Ako želite da pumpate više krvi u svoje reproduktivne organe – radite redovne vežbe. Pokušajte da se ne iscrpite previše i držite se zdrave ishrane. Ovo će učiniti da se osećate bolje. Takođe, razgovarajte više sa svojim partnerom o svojim željama.

Zaključak: Jedan od najboljih proizvoda za aktivno povećanje muškosti u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini su Potent Max kapsule. Proizvod je veoma omiljen u mišljenjima klijenata i komentarima na forumima. Nema pritužbi na neželjene efekte. Stručnjaci urolozi kažu da ove pilule deluju bolje od plave pilule. Njihov organski sastav takođe poboljšava zdravlje prostate.

NARUČI SADA

Kata Stanovčić